Bredband

hero bild

Vi levererar allt ifrån mobila bredbandslösningar till dedikerade fiberlösningar. Allt för att er verksamhet ska flyta på så smidigt som möjligt. För oss handlar bredband om mer än bara hastighet. Vi hjälper er att hitta den bästa uppkopplingen som passar er verksamhet.

Vi garanterar snabba leveranser - kom igång redan idag!

Välj det bredband som passar er bäst!

Bredband företag

Uppkoppling via Stadsnät
10-1000Mbps

Din arbetshäst för surf, mail, och kommunikation för affärsverksamheten.

Det enda som krävs är att ni som verksamhet är anslutna till det lokala stadsnätet för att ni ska kunna välja oss som leverantör och komma igång.

Skulle era behov vara mycket höga kan ni alltid välja Bredband Premium, om t.ex. era krav på upptid och tilläggstjänster inte får plats inom Bredband Företag.

Ni väljer hastighet enklast genom att fundera på hur många som kommer att använda anslutningen. Använder ni mycket strömmande tjänster bör ni tänka ett hopp upp i stegen.

Bredband Premium

Dedikerad uppkoppling
10Mbps-10 Gbps

En egen linje raka vägen in i vårtnät, löser de flesta av behoven som kan finnas hos verksamheter med höga krav på sin kommunikation.

Driver ni en egen serverpark, eller kanske ett stort kontorskomplex? Är ni beroende av att svarstiderna mot nätet är minimala och inte delar vägen till Internet med någon annan? Då behöver ni en dedikerad förbindelse.

Normalt bygger t.ex. en stadsnätsanslutning på en delad struktur av att inte alla samtidigt använder sin bandbredd maximalt.

När vi bygger vår Premiumtjänst utgår vi ifrån att kontakt med Internet är affärskritiskt för er och inte får svajja, bokstavligt talat.

Bredband Transit

Dedikerad uppkoppling med avancerad routing
100Mbps-10 Gbps

Ni kanske bedriver egen operatörsverksamhet eller ett hostingföretag?

Bredband Transit tillåter er, oavsett behov, fritt förfoga över en access till Internet som t.o.m. gör det möjligt för er att ansluta ert eget AS-nummer som operatör, till Internet.

Vi bygger er Bredband Transit baserat på era behov i både funktion och förväntningar, med högkapacitetsförbindelser mot de större operatörerna, både nationellt och internationellt.

Tillsammans med ett finmaskigt nät för peering i alla viktiga trafikutbytespunkter, ser vi till att ert trafikflöde motsvarar era förväntningar.

Begär offert!