Elektronisk körjournal

hero bild

Vår körjournal registrerar alla körningar automatiskt och uppfyller Skatteverkets krav på dokumentation. Vi har personlig support kring system och skatt, och svarar alltid. Ingen installation och systemet är automatiskt. 

Programvaran är lätt att använda och kan användas på alla mobila enheter. Den har också en detaljerad översikt över varje resa och kan användas för fakturering, rapportering och mycket mer!

Varför körjournal?

Skydd mot skattesmäll

Med vår körjournal får du automatiskt den dokumentation som Skatteverket kräver. Vi har dessutom skatteexperter anställda som hjälper dig med regler och vid en eventuell skatterevision. Allt detta ingår i tjänsten.

Håll koll på dina fordon

Tjänsten kan även användas för trafikledning och logistik. Alla fordon visas i realtid på samma karta. Säkerhet är också ett viktigt användningsområde om du inte får tag på en förare.

Ökad effektivitet

Våra kunder sänker sina drivmedelskostnader i genomsnitt med 15 %. Detta på grund av att bilarna används smartare och privatkörningarna minskar. Flera kunder ser även att tidstjuvar minskas, t.ex. att stoppen hos grossisten blir färre och tiderna hålls bättre.

Begär offert!