Fiber företag

hero bild

Vi levererar allt ifrån mobila bredbandslösningar till dedikerade fiberlösningar. Allt för att er verksamhet ska flyta på så smidigt som möjligt. För oss handlar bredband om mer än bara hastighet. Vi hjälper er att hitta den bästa uppkopplingen som passar er verksamhet.

Vi garanterar snabba leveranser - kom igång redan idag med företags fiber!

Öka lönsamheten

Du brinner för din verksamhet, och det förstår vi.

Vi brinner för att hjälpa dig att bli så lönsamma som möjligt. Därför erbjuder vi en tjänst som hjälper dig att växa och lyckas.

Vårt egen fiberbaserade bredband gör det enkelt att expandera ditt företag utan att behöva oroa dig för nätverkssäkerhet, flaskhalsar i hastigheten eller andra tekniska problem. Med egen fiberbaserat bredband kan du vara säker på att ditt nätverk alltid är uppkopplat och fungerar med full kapacitet - och att du får ut det mesta av varje dollar som läggs på ditt företag.

Med vår egen fibertjänst behöver du aldrig mer oroa dig för att ha en felaktig anslutning eller långsamma hastigheter!

Egen fiber är den bästa bredbandslösningen

Att ha egen fiber är det bästa och säkraste sättet att få bredband. Kopparbaserat bredband är på väg att försvinna, och trådlösa alternativ är beroende av väderförhållanden och hur många andra människor som använder dem samtidigt. Med egen fiber får du all den kapacitet du betalat för. Du behöver inte dela den med någon annan!

Vi är en fullserviceleverantör som erbjuder alla de tjänster du behöver idag och i framtiden.

Vi har ett av branschens starkaste stamnät.

Hos Telebyrån kan du dra nytta av samma tjänster som används av några av världens största multinationella IT- och teknikföretag.

WiFi som tjänst

Som ett komplement till våra bredbandstjänster kan du beställa WiFi som tilläggstjänst.

Med WiFi får du ett trådlöst och krångelfritt internt nätverk, samt ett gästnätverk för besökare och kunder. Tjänsten är anpassad för det lite mindre kontoret och baseras på samma plattform vi erbjuder våra allra största kunder.

Som tilläggstjänst kan du använda denna tjänst i din byggnad utan att behöva byta ut befintlig teknisk utrustning, vilket gör det enkelt att stegvis införa den i din verksamhet.

Välj det företags fiber bredband som passar dig bäst!

Fiber företag

Uppkoppling via Stadsnät
10-1000Mbps

Din arbetshäst för surf, mail, och kommunikation för affärsverksamheten.

Det enda som krävs är att ni som verksamhet är anslutna till det lokala stadsnätet för att ni ska kunna välja oss som leverantör och komma igång.

Skulle era behov vara mycket höga kan ni alltid välja Bredband Premium, om t.ex. era krav på upptid och tilläggstjänster inte får plats inom Bredband Företag.

Ni väljer hastighet enklast genom att fundera på hur många som kommer att använda anslutningen. Använder ni mycket strömmande tjänster bör ni tänka ett hopp upp i stegen.

Fiber Premium

Dedikerad uppkoppling
10Mbps-10 Gbps

En egen linje raka vägen in i vårtnät, löser de flesta av behoven som kan finnas hos verksamheter med höga krav på sin kommunikation.

Driver ni en egen serverpark, eller kanske ett stort kontorskomplex? Är ni beroende av att svarstiderna mot nätet är minimala och inte delar vägen till Internet med någon annan? Då behöver ni en dedikerad förbindelse.

Normalt bygger t.ex. en stadsnätsanslutning på en delad struktur av att inte alla samtidigt använder sin bandbredd maximalt.

När vi bygger vår Premiumtjänst utgår vi ifrån att kontakt med Internet är affärskritiskt för er och inte får svajja, bokstavligt talat.

Fiber Transit

Dedikerad uppkoppling med avancerad routing
100Mbps-10 Gbps

Ni kanske bedriver egen operatörsverksamhet eller ett hostingföretag?

Bredband Transit tillåter er, oavsett behov, fritt förfoga över en access till Internet som t.o.m. gör det möjligt för er att ansluta ert eget AS-nummer som operatör, till Internet.

Vi bygger er Bredband Transit baserat på era behov i både funktion och förväntningar, med högkapacitetsförbindelser mot de större operatörerna, både nationellt och internationellt.

Tillsammans med ett finmaskigt nät för peering i alla viktiga trafikutbytespunkter, ser vi till att ert trafikflöde motsvarar era förväntningar.

Begär offert!