Företagstelefoni ska vara enkelt.

hero bild

Som oberoende återförsäljare samarbetar vi med de ledande operatörerna i landet för att kunna erbjuda rätt funktion och täckning för era önskemål och behov. Olika operatörer har olika styrkor och med vår erfarenhet och kompetens kan vi hjälpa er med att välja rätt leverantör för hela bolaget alternativt dela upp medarbetarna med den operatör som passar hon/han bäst. Utan att det medför mer administration för er.

Operatörer

Tele2 Företag

Tele2:s nätverk är i världsklass och vi fortsätter att investera i ny teknik så att vi kan ligga steget före. Tele2 har det bästa mobilnätet i Sverige enligt den internationellt erkända "P3 Mobile Benchmark".

Läs mer

Tre företag

Säg hej till vem du vill, hur du vill! Med 3Världen Företag kan du göra allt det här till samma pris som i Sverige:

Läs mer

Telenor Företag

Flexibla abonnemang och avtal för lite större företag

Vissa företag har blivit lite större än andra. Då förändras behoven, men inte kravet på att mobilabonnemangen ska vara flexibla. Med telenors helt nya ramavtal ökar möjligheterna att hantera allt som händer på företaget.

Läs mer

Några fördelar med att anlita Telebyrån

Vi hjälper dig att välja rätt

Telebyrån har mångårig erfarenhet av att förmedla företagsabonnemang. Vi samarbetar med ett stort antal operatörer och har koll på vilka abonnemang och avtal som är de bästa och mest fördelaktiga för er.

Alltid snabb och personlig support

Slipp långa köer och olika kontaktpersoner. Hos oss får du alltid snabb och personlig support om problem dyker upp.

Full kontroll på kostnaderna

Vi tar endast fram skräddarsydda lösningar utifrån just era behov. Du betalar aldrig mer än för vad du använder och behöver.

Kontakta mig!