Företagssäljare

Varmt välkommen till Telebyrån

Telebyrån i Kalmar söker dig som brinner för kundkontakt och problemlösning! Tycker du att det viktigaste med dagen är att leverera grymt värde och fantastisk service? Vill du ha kul på jobbet, utvecklas inom din roll och vara med och påverka och hjälpa oss göra Telebyrån ännu bättre?

Då är det här tjänsten Du ska söka!

Om Tjänsten

Som företagssäljare och rådgivare hos oss jobbar du i team med ett brett produkt- och tjänsteutbud där du kan erbjuda företag alla delar i deras kommunikationsbehov. Vi hjälper våra företag med produkter och tjänster inom IT, Telefoni, Fordon & Marknadsföring.

Som anställd på Telebyrån blir du en del av ett framgångsrikt företag där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål. Vi vill att det skall kännas genuint roligt, utvecklande och utmanande att gå till arbetet.

Du disponerar din tid relativt fritt och lägger självständigt upp din dag med nya kundmöten och uppföljningar. Du ansvarar för hela säljprocessen vilket innebär att du utvecklar och underhåller affärsrelationer, tar fram behovsanalyser för kund och agerar både som säljare och rådgivare för våra företagskunder, du förblir kundens kontaktperson.  Självklart är du uppbackad av kollegor och vår supportavdelning och får all den utbildning samt vägledning du behöver för att lyckas hos oss.

 

Vi söker dig som:
Tycker om att jobba med långsiktiga kundrelationer
Du vill kunna påverka din lön och utvecklas
Du är social, driven och självgående
Du tycker att det är kul att göra affärer och skapa tillväxt
Du är målinriktad
Du är lyhörd och trivs med att lära dig nya saker
Du har tidigare erfarenhet av budget och resultatarbete

Vi erbjuder rätt person:
Bred produktportfölj från marknadsledande leverantörer
Ett roligt och utvecklande arbete i en härlig miljö med högt i tak och fantastiska kollegor
Flexibelt arbete
Utvecklingsmöjligheter i ett tillväxtbolag som satsar mycket på sin personal
Storslagna säljtävlingar
Goda förtjänstmöjligheter

Vi ser fram emot att höra från dig!