Företagssäljare

hero bild

Tycker du att det viktigaste med dagen är att leverera grymt värde och fantastisk service?
Vill du ha kul på jobbet, utvecklas inom din roll och vara med och påverka och hjälpa oss göra Telebyrån ännu bättre?

Då är det här tjänsten Du ska söka!
Som säljare och rådgivare hos oss jobbar du i team med ett brett produkt- och tjänsteutbud där du kan erbjuda företag alla delar i deras kommunikationsbehov. Vi hjälper våra kunder med produkter och tjänster inom IT, Telefoni från dem marknadsledande leverantörerna.

Som anställd på Telebyrån blir du en del av ett framgångsrikt företag där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål. Vi vill att det skall kännas genuint roligt, utvecklande och utmanande att gå till arbetet.


Du disponerar din tid relativt fritt och lägger självständigt upp din dag med nya kundmöten och uppföljningar. Du ansvarar för hela säljprocessen vilket innebär att du utvecklar och underhåller affärsrelationer, tar fram behovsanalyser för kund och agerar både som säljare och rådgivare för våra företagskunder, du förblir kundens kontaktperson. Självklart är du uppbackad av kollegor och vår supportavdelning och får all den utbildning samt vägledning du behöver för att lyckas hos oss.


Om dig

Du är en driven person med god förmåga att motivera dig själv och planera ditt och andras arbete i god tid och så effektivt som möjligt.

Du har några års erfarenhet av försäljning eller mötesbokning. Du är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt och du gillar att arbeta mot tydliga mål.


Vi söker dig som
• Brinner för kundkontakt
• Tycker om att jobba med långsiktiga kundrelationer Du vill kunna påverka din lön och utvecklas
• Arbetar på ett strukturerat sätt
• Drivs av att skapa värde åt dig själv, kunder och ditt team

Det här erbjuder vi dig
Telebyrån är idag en av Sveriges snabbaste växande återförsäljare inom telekom. Vi arbetar nära flera av Sveriges främsta operatörer och leverantörer vilket gör att vi alltid kan erbjuda de bästa lösningarna för både våra kunder och leverantörer.
Vi skapar en bättre arbetsplats för framtiden. En arbetsplats med massor av flexibilitet, ett brinnande intresse för försäljning och roliga arbetsdagar - utan hierarkier.
Som medarbetare hos oss får du bland annat:
• Ett stimulerande och fritt arbete
• Utvecklingsmöjligheter i ett växande bolag
• Fantastiska kollegor

Lön:
Vi tillämpar individuell lönesättning där lönen består av en fast och en rörlig del.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i centrala Kalmar.
Vill du vara en del av vårt fantastiska gäng på Telebyrån?

Vill du veta mer om tjänsten?