Molnväxlar

hero bild

Molnväxlar passar både stora och små företag, och alla typer av verksamheter.
Effektivisera din interna och externa kommunikation med hjälp av en växellösning i molnet och säkra att dina kunder får svar i tid.

Som företagare kan varje telefonsamtal vara nyckeln till en ny kund. En molnväxel tar hand om kunderna även när du inte kan svara och vi har flera olika lösningar. Dagens lösningar är så mycket mer än en telefonväxel. Du kan ringa, vidarekoppla samtal, chatta med kollegor och kunder, maila, ha videomöten och dela dokument i ett och samma verktyg.

Vi hjälper er att välja rätt växellösning som passar just er verksamhet.

Varför molnväxel?

Ökad lönsamhet

Som företagare kan varje telefonsamtal vara nyckeln till en ny kund. Med en molnväxel får kunden alltid svar och ni får färre missade affärer för ert företag.

Flexibilitet

Oavsett var du eller dina kollegor befinner er har ni tillgång till företags växel. Detta via dator, telefon eller surfplattan oavsett var ni befinner er i världen. Att arbeta på distans är numera inget problem.

Ökad kundnöjdhet

Genom växeln styr du bland annat hur samtalen tas emot och om de ska vidarekopplas till en kollega eller till en extern telefonservice, när ingen kan svara.

Vill du veta mer om molnväxlar?