Officiellt Partnerskap mellan Telink och Kalmar FF

hero bild

Vi är stolta över att officiellt tillkännage vårt senaste strategiska samarbete med Kalmar FF, där vi intar rollen som dräktpartner. Detta samarbete markerar inledningen på en betydelsefull resa där båda organisationer kommer att utforska nya möjligheter och fördjupa våra relationer, både på och utanför fotbollsarenan.

I en vidareutveckling av vårt partnerskap, är det med stor entusiasm vi meddelar att Kalmar FF även kommer att övergå till att använda Telinks telekommunikationstjänster. Detta steg är en viktig del av vår gemensamma vision om en förbättrad och mer effektiv kommunikation inom klubbens alla delar, vilket ytterligare befäster vårt engagemang och partnerskap.

Vår beslutsamhet att ingå detta partnerskap med Kalmar FF är grundad i en djup respekt och uppskattning för klubbens värderingar och deras omfattande arbete inom samhällsutveckling. Kalmar FF:s engagemang för samhället och dess medborgare speglar Telinks egna ambitioner om att bidra positivt och göra en bestående skillnad i de samhällen vi verkar.

Vi ser fram emot de möjligheter som vårt partnerskap med Kalmar FF kommer att erbjuda. Vår gemensamma strävan är att detta samarbete inte bara ska leda till framgångar på fotbollsplanen utan också bidra till positiva förändringar i samhället.

Vi tackar Kalmar FF för deras förtroende i oss som partner. Genom vårt samarbete är vi fast beslutna att uppnå gemensamma mål och framgångar, med sikte på att tillsammans nå nya höjder.

Låt oss tillsammans sikta mot stjärnorna och skapa en framtid där vårt samarbete leder till innovation, framgång och positiva bidrag till samhället.

Nyheter

Telebyrån <> Prog-IT

Läs mer

Officiellt Partnerskap mellan Telink och Kalmar FF

Läs mer

Varför Telink Är Det Bästa Valet av Molnväxel

Läs mer