Stolt Platina Partner med Tele2 för Tredje Året i Rad

hero bild

Det är med stor glädje och en känsla av stolthet jag skriver detta inlägg för att fira en anmärkningsvärd prestation: Telebyrån och Telink har återigen blivit utsedda till Platina Partners av Tele2, och det för tredje året i rad!

Endast ett fåtal partners uppnår denna status

Att nå statusen som Platina Partner är inte en lätt bedrift. Det kräver hårt arbete, innovation, och ett konstant engagemang för kvalitet och kundtjänst. Men att upprätthålla denna status under tre på varandra följande år är ännu mer imponerande. Denna bedrift har uppnåtts av endast ett fåtal partners, och vi är oerhört stolta över att vara en av dem.

Vad betyder detta för våra Kunder?

Som Platina Partners med Tele2, kan vi på Telebyrån och Telink säkerställa att våra kunder alltid får tillgång till de allra senaste innovationerna och lösningarna och dem bästa avtalen inom telekommunikation. Vårt samarbete med Tele2 betyder att vi kan erbjuda ännu bättre service, med tillgång till banbrytande teknik och support.

Tack till vårt fantastiska team

Detta skulle inte ha varit möjligt utan vårt hängivna team. Varje medarbetare på Telebyrån och Telink har bidragit till denna framgång genom sitt engagemang, expertis och passion för det vi gör. Detta erkännande är ett bevis på deras hårda arbete och dedikation.

Framtiden ser ljus ut

Med denna utmärkelse i ryggen, ser vi fram emot att fortsätta vårt arbete och att ytterligare stärka vår position på marknaden. Vårt partnerskap med Tele2 har aldrig varit starkare, och vi är entusiastiska över de möjligheter som väntar.

Vi vill även tacka Tele2 för deras förtroende och stöd. Att bli utsedd till Platina Partner är en stor ära, och vi är tacksamma för möjligheten att fortsätta växa och utvecklas tillsammans.

Tack till alla våra kunder, partners och kollegor för ert stöd. Vi ser fram emot att fortsätta leverera enastående lösningar och service.