Telebyrån <> Prog-IT

hero bild

Telebyrån är stolt över att tillkännage ett strategiskt partnerskap med IT-företaget Prog-It, vilket markant stärker vår tjänsteportfölj och vår position som en ledande helhetsleverantör inom IT-branschen. Detta partnerskap är resultatet av en noggrann urvalsprocess där vi noggrant övervägt flera framstående IT-leverantörer. Efter en grundlig analys av våra kunders behov och förväntningar har vi beslutat att Prog-It är den idealiska parten för att förverkliga vår vision och våra mål att leverera förstklassig service och mervärde.

 

Genom detta nya samarbete kommer Telebyrån att utöka sitt tjänsteutbud betydligt och nu kunna erbjuda en omfattande portfölj av efterfrågade IT-tjänster, inklusive Microsoft-licenser, grundläggande IT-support, molntjänster, cybersäkerhet och skräddarsydd programvaruutveckling. Inkluderingen av Microsoft-licenser i vårt erbjudande understryker vår strävan att tillhandahålla våra kunder de senaste och mest kraftfulla verktygen för deras verksamhet, vilket skapar en smidig och effektiv IT-miljö.

 

Det strategiska valet att samarbeta med Prog-It, framför andra aktörer, grundar sig på en gemensam förståelse för kvalitet, innovation och ett kund fokuserat tillvägagångssätt. Vi är övertygade om att detta partnerskap inte bara kommer att förstärka Telebyråns erbjudande utan också skapa betydande mervärde för våra kunder genom att tillhandahålla en bred portfölj av högkvalitativa IT-tjänster.

 

Vi ser fram emot de nya möjligheterna och fördelar som detta partnerskap med Prog-It kommer att erbjuda våra kunder. Genom att kombinera våra styrkor strävar vi efter att leverera lösningar som inte bara uppfyller utan överträffar våra kunders förväntningar och på så sätt hjälpa dem att navigera säkert och framgångsrikt i den digitala världen.

Om Prog-it

Progi-IT består av över 70 dedikerade IT-konsulter och programmerare som har expertis inom olika teknikområden och branscher. Vi sätter stort värde på kontinuerlig kompetensutveckling för att hålla oss uppdaterade om de senaste trenderna och teknologierna. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest effektiva och innovativa lösningarna för deras IT-utmaningar.

Prog-It är ett IT-företag som specialiserar sig på att leverera kundanpassade IT-lösningar. De erbjuder tjänster som inkluderar allt från IT-support till mer avancerade IT-projekt och systemintegrationer. Teamet består av erfarna konsulter som fokuserar på att skapa värde genom teknisk expertis och kundorienterat arbete. Företaget betonar sitt engagemang för att stödja kunder i alla aspekter av deras IT-behov. Du kan läsa mer om dem på deras sida.

Senaste nytt

Telebyrån <> Prog-IT

Läs mer

Officiellt Partnerskap mellan Telink och Kalmar FF

Läs mer

Varför Telink Är Det Bästa Valet av Molnväxel

Läs mer