Telebyrån utsedda till årets unga företagare 2022

hero bild

Vi är otroligt stolta och glada över att ha blivit tilldelade utmärkelsen Årets Unga företagare.

Denna prestigefyllda utmärkelse är ett resultat av vårt engagerade arbete och vårt fokus på att leverera högkvalitativt värde till våra kunder.
Vi delar gladeligen detta pris med våra fantastiska medarbetare och kunder, som har bidragit till vår framgångsrika resa.

Våra medarbetare och kunder har varit en källa till energi och drivkraft för oss när vi har strävat efter att sticka ut som leverantör och uppnå våra mål. Vi grundade Telebyrån med en tydlig vision om att vara mer än bara en leverantör i mängden, och vi är glada och tacksamma över att ha fått kvitto på detta.

Utmärkelsen Årets Unga företagare är ett positivt bevis på att vi är på rätt väg och att vi fortsätter att möta kundernas behov på ett högkvalitativt sätt. Vi ser ljust på framtiden och ser fram emot att kunna hjälpa fler företag runtom i landet att arbeta smartare och mer effektivt med hjälp av våra tjänster.

Motiveringen lyder:
”Telebyrån är ett ungt och framåtlutat tjänst- och konsultföretag med stark lokal prägel som vågar ta för sig i en hårt konkurrerande bransch. Dessutom med en ung och framåtlutad ledning.”Detta företag har med sina moderna kommunikationslösningar tagit för sig och utmanat i en hårt konkurrerande bransch inom IT och Telefoni. Telebyrån levererar idag tjänster över hela landet och vill hjälpa andra företag att arbeta smartare och effektivare. Ett företag som bara startat sin tillväxtresa."

Senaste nytt

Årets unga företagare 2022

Läs mer

Telefonväxel för företag: så väljer du rätt molnväxel!

Läs mer

Omförhandla er företagstelefoni och spara tid & pengar

Läs mer