Om Telebyrån

Lär känna oss

Bakom Telebyrån finns det många års erfarenhet inom IT- och Telekombranschen. Ett professionellt team med erfarna och engagerade rådgivare runt om i landet som gemensamt lagt grunden till en större, smartare, och skarpare leverantör där allt är möjligt.

Telebyrån såg sitt första ljus 2019 och har sedan dess legat i utvecklingens framkant av att leverera moderna kommunikationslösningar.

Telebyrån är idag en av Sveriges snabbast växande återförsäljare inom telekom och finns idag representerade på 3 orter i Sverige. (Kalmar, Karlstad och Örebro).

Vi hjälper företag att arbeta smartare och effektivare genom att leverera marknadens främsta och mest kostnadseffektiva telefoni- och IT-lösningar. Vi fokuserar på företagskunder och endast företagskunder, våra kommunikationslösningar passar företag i alla storlekar. Vi levererar idag tjänster till hundratals företag runt om i landet.

It tjäntster

Vad vi gör

Vi hjälper företag

att arbeta smartare och effektivare genom att leverera marknadens främsta och mest kostnadseffektiva telefoni- och IT-lösningar.

Vår personal består av

kreativa, kompetenta och erfarna individer som vet vikten av att ge våra kunder bästa tänkbara service för att dem ska vara nöjda, på riktigt.​

Vi samarbetar med

de främsta tele/IT leverantörerna för att våra kunder ska få valfrihet och neutralitet vid upphandling. ​

Vi tar helhetsansvar

genom att kontinuerligt sköta förhandling, utbildning och support för våra kunder.

Möt vårt team

Vi är Telebyrån

Aziz Jdidi

Tel. 0105511910

Odai Alhamalawi

Tel. 0105511911

Shan Sheikh

Tel. 0105511912

David Hjerp

Tel. 0105511913

Jakob Moell

Tel. 0105511914

Eric Loureiro

Tel. 0105511915

Shima Khabbaz

Tel. 0105511917

Oliver Ragnarsson

Tel.

Sebastian Telegin

Tel. 0105511918

Fredrik Nykvist

Tel.

Jackie Berglund

Tel.

Utmärkelser

Telebyrån har blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. En partnernivå som endast 6 av 215 partners når upp till. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter, dessutom uppvisar de en hög teknisk kompetens och servicenivå. Utmärkelsen innebär att Telebyrån levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service. Tele2 har idag totalt 215 partners och av dessa är det enbart 6 stycken som möter kriterierna för att bli Platina-partner. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt, effektivt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för. 
Vi ser fram emot att höra från dig!