Om oss

hero bild

När du kliver in i Telebyråns värld, kommer du att upptäcka ett företag som är djupt rotat i en passion för teknik och en längtan att förbättra företags kommunikation över hela Sverige. Vi är mer än bara en återförsäljare; vi är din partner på resan mot framtidens IT- och telekomlösningar.

Vår Historia:
Telebyrån föddes 2019 ur en idé om att förändra sättet företag interagerar med teknik. Genom åren har vi bevittnat teknikens kraftfulla inverkan på affärslandskapet och insåg behovet av en återförsäljare som kunde vägleda företag genom denna ständigt föränderliga värld. Vår expertis sträcker sig tillbaka till många år innan vår grundläggning, vilket ger oss en unik position att förstå våra kunders utmaningar och behov.

Vårt Team:
Människorna bakom Telebyrån är vår största tillgång. Vi har samlat ett team av passionerade och erfarna rådgivare från hela Sverige, var och en med en unik uppsättning färdigheter och expertis. Deras sammansatta kunskap gör att vi kan erbjuda lösningar som är både innovativa och praktiska.

Vår Tillväxt:
Sedan vår start har vi sett en exponentiell tillväxt, vilket vittnar om kvaliteten på de tjänster vi erbjuder och det förtroende våra kunder har för oss. Vi började vår resa i Kalmar, men har idag kontor runt om i landet (Kalmar, Stockholm, Göteborg, Växjö, Norrköping). Idag är vi inte bara en av Sveriges snabbast växande telecom & IT återförsäljare, men också en betrodd partner till tusentals företag i varje hörn av landet.

Vår Mission:
På Telebyrån är vår mission klar. Vi strävar efter att förse varje företag med de bästa telekom- och IT-lösningarna, skräddarsydda för deras unika behov. Genom att göra detta hoppas vi på att spela en central roll i att forma Sveriges tekniska framtid.

Vår Framtid:
Framtiden för Telebyrån ser ljus ut. Med vår ständiga strävan efter förbättring och innovation, samt vårt engagemang för kundtillfredsställelse, är vi säkra på att vi kommer att fortsätta att sätta standarden för telekom- och IT-lösningar i Sverige.

Vi välkomnar dig att bli en del av vår resa, där tillsammans kan vi skapa framtidens tekniklösningar.

Utmärkelser

Årets unga företagare 2022/2023

Årets wholesale 2022/2023

Platina Partner Tele2 - 2021/2022/2023

Vill du veta mer?