Telenor företag

hero bild

Ökad flexibilitet Med vårt helt nya ramavtal kan ett lite större företag som ditt få all flexibilitet som behövs för att kommunikationen ska fungera på bästa sätt. Givetvis med volymrabatt och en enda bindningstid för hela avtalet oavsett när ni lägger till fler användare.

Unik abonnemangsmix Välj fritt bland abonnemang från 1 GB till Obegränsat Plus. Inom ramavtalet är det lätt att få översikt över alla företagets åtaganden. Du kan också på ett enkelt sätt se vilka tilläggstjänster som finns på varje abonnemang och lägga till nya.

En enda avtalstid att hålla koll på Med ramavtal är det slut på bindningstid på varje abonnemang. Med en enda avtalstid blir det enkelt att hålla koll – till en lägre kostnad. Inom ramavtalet kan du sedan lägga till nytt utan att teckna nytt hela tiden.

Smidig självbetjäning I självbetjäningsportalen Mitt Företag får du koll på hela företagets engagemang. Här kan du se dina abonnemang, här du hanterar tjänster och det är här som du ser din dataförbrukning. Vill du se dina fakturor så hittar du även dem här. Självklart är det enkelt att lägga till nya abonnemang om du vill göra det. Är du intresserad av att se volymrabatt och totalt engagemang kan du göra det här.

Jag vill veta mer om Telenor företag