Sökoptimering

Bli synlig på alla digitala plattformar

Google, Google Maps, Facebook, Instagram, Trustpilot, TripAdvisor, Yelp, Foursquare är ett urval av de samarbetspartner som vi har direktkopplade API’er med. Det betyder att vårt system synkar i realtid och bidrar till att ditt företag syns och varumärkesskyddats automatiskt på alla dessa plattformar. Utöver dessa så har vi även kart och GPS-system och företagskataloger.

Trovärdighet hos Google

Anledningen att du ska synas på alla dessa plattformar med din företagsinformation är för att de har hög trovärdighet hos Google.

För varje trovärdig plattform som du syns på med korrekt och konsekvent information så tjänar du som företag en ”röst” i Googles ögon. För varje plattform som du syns på med felaktig information så kan det vara direkt skadligt mot ditt företag.

Google vill kunna känna sig säker på att informationen som presenteras på er Google My Business-profil stämmer med 100% säkerhet. Detta gör i sin tur att Google väljer att visa upp ert företag högre upp i sökresultatet när en sökning på er typ av tjänst eller produkt görs.

Hantera ert företag från ett inlogg

Vi vill göra det enkelt för dig som företagare att hålla koll på era företagsuppgifter. Att synas med korrekt och konsekvent information är något som både dina kunder och Google älskar. Win-Win!

Med Act+ kan du hantera alla företagsuppgifter i realtid från en och samma plattform. Har ni speciella öppettider under midsommar eller jul? Ändra på ett ställe. Har ni en nyhet att kommunicera ut på alla plattformar? Posta på ett ställe. Har ni fått ett omdöme på någon av era profiler? Besvara på ett ställe.

Posta inlägg i digitala ekosystemet

Från vår plattform så har du även möjlighet att posta både nyheter/erbjudanden och inlägg på alla kopplade plattformar. Du kan te.x. posta ett inlägg om att ni har en ny produkt i sortimentet på Facebook, Google, Cylex, Brownbook, WhereTo, Find Open och Navmii, med ett enda knapptryck. Detta gör det tydligt för både era kunder och Googla att uppfatta budskapet och hjälpa till att sprida det!

Har ni ett tillfälligt erbjudande? Stick ut ur mängden mot dina konkurrenter genom att posta det direkt synligt på er Google My Business-profil i sökresultatet! Det är inte bara viktigt att synas högt upp på Google, det är också viktigt att när er kund ser just er profil, så ska den se bra och säljande ut!

Beslut på magkänsla

Vilket företag hade du valt? Och varför?

Svaret är ganska givet men gör det också väldigt tydligt hur mycket ett ”helhetsintryck” faktiskt gör. Utan någon som helst bakgrund så bedömer vi ett företag och valet blir oerhört enkelt på någon enstaka sekund. Därför lägger vi alltid mycket tid på att det också faktiskt ska se bra ut.

Vill du veta mer?

It tjäntster