för det moderna företaget

Välj mellan "Classic" och "Teams"

Effektivisera din interna och externa kommunikation med hjälp av företagstelefoni i molnet och säkra att dina kunder får svar i tid med ett support- och kontaktcenter i världsklass.

Välj den växellösning som passar er bäst!

Växeltjänsten

Easy Classic

En molnbaserad företagsväxelväxel är en smart mjukvara för ditt företags växel. Du prenumererar helt enkelt på en smart och användarvänlig växellösning för ditt företag, till en fast månadskostnad. Och du integrerar enkelt företagets fasta telefoner, mobiltelefoner och trådlösa telefoner i växeln.

Fördelar med Easy Classic

Operatörsoberoende
Blanda och välj – precis som ni vill. Vår växel är operatörsoberoende och funkar precis lika bra oavsett operatör.

Självadministration
Med vår smarta portal för självadministration förenklar vi er vardag, där ändrar ni enkelt användarna, öppnar och stänger växeln m.m.

Fri support
Vi menar att vi har branschens bästa support och självklart är den fri för er att använda – hur mycket ni vill.

Mobilapp och softphone
Med våra enkla och användarvänliga klienter har ni hela företages växeln vart ni än är.

Svarsgrupper
Få koll på företagets samtal med smarta svarsgrupper, logga in och ur dina kollegor för att inte missa några samtal.

Chatt
Minimera interna mail aB chaBa är snabbare, smidigare och roligare. Skriv direkt Dll en kollega eller starta en gruppchaB för aB nå flera

Operatörer i Easy classic*
Byta telefonoperatör? Inga problem – vår växel är operatörsoberoende. För oss är det självklart att växel och operatör ska fungera tillsammans, men inte vara beroende av varandra. I och med att Easy är helt operatörsoberoende behöver du inte gå igenom en långdragen process med att byta växel vid ett operatörsbyte. Du kan fortsätta med vår växellösning och enkelt logga på den nya operatören.

Integrationer i Easy classic
Easy Classic är sprängfyllt av smarta funktioner som underlättar din arbetsdag. Dessutom kan du integrera Easy Classic med ett växande antal av dina favoritverktyg, program och appar.

Självservice i Easy Classic
Idag vill vi att allt ska gå snabbt, speciellt när det gäller enklare administration. Många av oss göra det gärna själv, förutsatt att det är enkelt. Portalen är framtagen för att easyfiera er vardag, genom ett användarvänligt och intuitivt gränssnitt kan ni som kund lösa flertalet av era ärenden, enkelt och smidigt.

Växeltjänsten

Easy Teams

Easy Teams är inte bara ett fantastiskt samarbetsverktyg för ditt företag. Eller en grym telefonväxel. Easy Teams är både och. Det gör att du kan hålla videomöten, ta emot samtal, chatta med kollegor och kunder och dela dokument – allt i samma arbetsflöde. Easy Teams är dessutom utvecklat i Sverige och har svensk support, som aldrig är längre bort än ett knapptryck.

Fördelar med Easy Teams

En marknadsledande kommunikationslösning framtagen för att förenkla er vardag. Minimera antalet system med våra användarvänliga klienter där ni enkelt chattar, ringer och håller videomöten. Inget företag är det andra likt, låt oss skräddarsy lösningen efter era behov.

Telefoni
Vi har självklart inte glömt telefonidelen. Easy Teams är fyllt till bredden med smarta funktioner för att förenkla er vardag. Med text to speech-tjänsten ändrar ni enkelt era ljudfiler i lösningen.

Gäster
Med gäster tar ni er kommunikationslösning till nästa nivå, flytta in era partners, leverantörer eller projektmedarbetare i samma lösning – utan extra kostnad

Integrationer
Easy Teams är sprängfyllt av smarta funktioner som underlättar din arbetsdag. Dessutom kan du integrera Easy Teams med ett växande antal av dina favoritverktyg, program och appar.

Samarbete
Easy Teams är inte bara ett fantastiskt samarbetsverktyg för ditt företag. Eller en grym telefonväxel. Easy Teams är både och. Det gör att du kan hålla videomöten, ta emot samtal, chatta med kollegor och kunder och dela dokument – allt i samma arbetsflöde.

Chatt
Vill du snabbt och enkelt få input från en eller flera kollegor? I den inbyggda chatten skapar du enkelt olika kanaler för att chatta, dela filer och utbyta idéer. Det blir en enda plats för meddelanden där du enkelt kommunicerar med enskilda kollegor, avdelningar eller hela företaget. Chatten minskar också mängden intern e-post och alla meddelanden är sökbara.

Videokonferens i Easy teams
Utvecklingssamtal, möten eller intervjuer? Easy Teams ger er stabila, brusfria och videomöten och videokonferenser i full HD. Det är enkelt och problemfritt att skapa och ansluta till möten. Du kan dessutom enkelt byta över från en pågående telefonkonferens till videokonferens. Om du vill visualisera en idé eller process, kan du enkelt dela din skärm under videokonferensen.

Administration i Easy teams
För att underlätta administrationen av er telefoni i Easy Teams, har vi skapat en smart och användarvänlig administratörsportal som finns i Easy Teams mobilapp. I er portal, som alltid ingår i ert abonnemang, sköter ni enkelt inställningar, håller koll på era abonnemang och hanterar användare. Tillsammans med vår snabba support, håller portalen nere era ledtider och förenklar för dig som kund.

Hur kommer du igång?

Förstudie
Tillsammans gör vi en förstudie och ser över er nulägessituation, vart ni har era nummer och hur ni jobbar idag. Allt för att inte missa något i projektet

Projektmöte
Tillsammans vår projektledare sätter ni grunderna för er nya kommunikationslösning. Där efter tar vi fram skissen för er att prata igenom. När det är klart fortsätter vi jobba med uppsättningen

Driftsättning
Efter projektmötet förbereder våra projektledare kunden inför driftsättningen, datumet är satt och vi synkroniserar tillsammans med operatören så att allt går smärtfritt. Allt är klart i god tid innan det satta datumet. Så kunden kan i lugn och ro ladda ner klienterna

Uppföljning
När kunden väl är ingång lämnas den över till vår customer success-avdelning som följer upp och kollar så att allt fungerar som sig bör

Vill du veta mer?

It tjäntster