Offentlig upphandling telefoni

hero bild

Har du förberett dig på att upphandla telefoni, växeltjänster och hårdvara?

Kanske har du fått nya krav från exempelvis supportavdelning eller ledning? Kanske behöver ni ändra rutiner för intern eller extern kommunikation? Då har det med andra ord blivit dags att se över ert företags telefonilösningar.

Det är inte alltid helt enkelt att upphandla nya tjänster och produkter. Ofta krävs det förståelse för ny teknik samt att man ska känna till specifika funktioner och termer. Som upphandlare och inköpare får du säkert krav internt från organisationen som även dem kan vara svåra att sätta sig in i.

Vi anser att du ska lägga din tid och energi på din kärnverksamhet. Därför hjälper vi dig att spara tid och pengar med vår offentliga upphandling telefoni.

Den tredje största indirekta kostnaden i ett företag idag är telekommunikation. Samtidigt ökar kostnaderna för administration. Vi hjälper dig att få full kontroll över kostnaderna så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi erbjuder också råd när det gäller att välja en telefonlösning för ditt företag.

Vi är idag ett efterfrågat företag när det gäller offentlig upphandling telefoni. Hos oss finns efterfrågade upphandlingsspecialister när det gäller telelösningar och telekommunikation. Vi har en omfattande erfarenhet när det gäller LOU och upphandlingar från ramavtal.

Vi vet hur en upphandlingsprocess för telefonilösningar ska se ut för att du ska få en enkel administration och kostnadseffektiva lösningar. Vi har lång av erfarenhet när det gäller upphandlingar inom telefonlösningar, vilket innebär att vi inte bara garanterar optimala priser utan även välstrukturerade avtal.

Vill du ha hjälp med din Upphandling?